Skip to main content

Parashow boeken

Het Parashow team Skydive Hoogeveen verzorgt geweldige parachutistenshows bij feestelijke gelegenheden. Denk aan de opening van een nieuwe zaak, een bedrijfspresentatie, een sportdag, voetbaltoernooi, dorpsfeest, trouwdag, jubileum, etc. etc. En wat te denken van de eregast die per parachute arriveert, een parachutist die op  jouw bruiloft de ringen per ‘luchtpost’ bezorgt of de wedstrijdbal die voor een belangrijke wedstrijd op de middenstip neerdaalt? Of een verloting die veel meer kleur krijgt omdat ons showteam de uitkomst bepaalt? Of de grote vlag van de sponsor die al in de lucht word ontvouwen en zo goed te zien is.
Een paar voorbeelden van de onze vele mogelijkheden. Je hoeft het alleen maar te bedenken. Skydive Hoogeveen maakt er samen met jou een show op maat van.

Zelf springen of een genodigde als parachutist de show laten meemaken? Ook dat kan.
Jij of de gast springt dan met een professionele instructeur mee en landt voor het eigen publiek. Je kunt het zo gek niet bedenken! Zo heeft ons team grote groep voetballers op hun eigen veld afgeleverd! Als je het wenst wordt de show voorzien van deskundig commentaar. En tijdens het commentaar noemen we natuurlijk de naam van de sponsor.

Is er een dorpsfeest, evenement of festival? Het showteam van Skydive Hoogeveen komt naar je toe! Desgewenst met jouw passagiers. Onze ervaren instructeurs laten hen genieten  en veilig springen en landen!  We brengen je graag in contact met onze referenties.

Ook kunnen we, behalve vanaf Hoogeveen, opstijgen van andere vliegvelden.

Voorbereiding

Bij een Parashow komt nogal wat kijken. Skydive Hoogeveen keurt het landingsveld en regelt de vergunningen. Na jouw akkoord gaan wij aan het werk. Om de show goed en veilig te laten verlopen sturen we onze grondploeg vooruit. Ze bekijken en markeren het landingsterrein en onderhouden contact met piloot en  het showteam.

Om ergens te mogen springen zijn vergunningen nodig. Skydive Hoogeveen vraagt de vergunningen aan bij de bevoegde instanties. Voor ons eenvoudig en voor jou een zorg minder. Informatie aanvraag

Wij komen graag langs om alle wensen en de mogelijkheden te bespreken en te komen tot . een prijsindicatie. Je kunt voor informatie, een afspraak of een offerte geheel vrijblijvend contact opnemen met onze demo-coördinator via het formulier onderaan deze pagina of via deze contactgegevens.

Informatie aanvraag

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u dan ook een prijsindicatie geven. Voor het maken van een afspraak, informatie, of een offerte verzoek, kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met onze demo-coördinator via het formulier onderaan deze pagina of via deze contactgegevens.

0528-271150
demo@skydivehoogeveen.nl

    Wij respecteren uw privacy. Zie onze privacy-verklaring