Het demoteam van Skydive Hoogeveen

Wat dacht u van een tandemsprong boven uw eigen woonwijk? Of laat in plaats van een koe een parachutist de uitkomst van uw verloting bepalen!

Boek ons demoteam!

Demoteam

Het demoteam Skydive Hoogeveen verzorgt een geweldige parachutistenshow bij feestelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe zaak, een bedrijfspresentatie, een sportdag, voetbaltoernooi, dorpsfeest, trouwdag, jubileum, etc. etc. Wat dacht u bijvoorbeeld van de eregast op een feest die per parachute arriveert, of een parachutist die op uw bruiloft de ringen per ‘luchtpost’ komt bezorgen? Ook is het mogelijk de wedstrijdbal voor een belangrijke voetbalwedstrijd op de middenstip te bezorgen of een verloting extra elan te geven door de parachutisten de uitkomst te laten bepalen! Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Ons demoteam voert een kleurrijke show op. De parachutisten kunnen, onder de parachute, vlaggen ontvouwen van uw bedrijf of van sponsoren.

Zelf springen? Wilt u of een genodigde (bijv. burgemeester, directeur etc.) als parachutist de show meemaken? Ook dat kan. U springt dan met een professionele tandeminstructeur mee en landt voor uw eigen publiek. U kunt het hierbij niet gek genoeg bedenken! Vorig jaar hebben wij een grote groep voetballers op hun eigen veld afgeleverd! Natuurlijk kan zo’n tandemsprong ook voor een sponsor een onvergetelijke ervaring zijn. Indien gewenst kan een show worden voorzien van deskundig commentaar door de grondploeg. Tijdens dit commentaar kunnen uiteraard ook eventuele sponsoren worden genoemd.

Onze vereniging is ook in staat om naar u toe te komen! Een dorpsfeest, evenement of festival? Veel mensen vinden het fantastisch om boven hun woning, wijk, dorp of stad te vliegen. Wat dacht u van spectaculaire duosprongen? Samen met onze ervaren (minimaal 1000 sprongen) instructeurs de inwoners laten springen en veilig landen!

Hét concept waar veel publieke belangstelling voor is. Dat is interessant! Vul uw evenement aan met duosprongen. Inmiddels hebben we al aardig wat referenties met wie we u in contact kunnen brengen. We kunnen, behalve vanaf Hoogeveen, ook van andere vliegvelden opstijgen.

Voorbereiding

Bij de organisatie van een demo of parachutistenshow komt nogal wat kijken. Maar dit wordt voor u allemaal geregeld door Skydive Hoogeveen. Zodra u ons een opdracht geeft, gaan wij aan het werk. Om de show goed en veilig te laten verlopen wordt een grondploeg vooruitgestuurd. Deze grondploeg bekijkt ter plaatse de mogelijkheden die het terrein biedt, verzorgt de markering van het landingsterrein en onderhoudt contact met piloot en springers in het vliegtuig.

Om ergens in Nederland te mogen springen zijn vergunningen nodig. Ook deze vergunningen worden door ons aangevraagd bij de luchtverkeersleiding.

Informatie aanvraag

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u dan ook een prijsindicatie geven. Voor het maken van een afspraak, informatie, of een offerte verzoek, kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met onze demo-coördinator via het formulier onderaan deze pagina of via deze contactgegevens.

André Masurel
06-55360828
demo@skydivehoogeveen.nl